maandag 24 augustus 2015

The naked truth?




Over Sharon Stone hebben we op Sarah's Secrets Unveiled al eerder geschreven. Toen was de aanleiding dat zij het gezicht werd van Restilane. Sharon gaf toen openlijk toe dat zij fillers gebruikt om er beter uit te zien.

Nu is er weer een goede reden om het hier over haar te hebben. De 57 jarige ging volledig (nou ja, op een paar waanzinnige Jimmy Choo-pumps na) naakt op de foto voor het septembernummer van Harper's Bazaar.

Sharon Stone poseerde al eens eerder naakt voor Playboy in 1990. Deze shoot gaf haar carrière destijds een enorme boost, waardoor zij twee jaar later voor wereldberoemde rol in de film Basic Instinct werd gecast. In het bijbehorende interview met Harper's Bazaar vertelt Sharon over de hersenbloeding die zij in 2001 had en over de jarenlange strijd die zij heeft moeten leveren om weer te herstellen. Stone zegt dat het voelt alsof haar gehele DNA sinds die tijd is veranderd. Haar hersenen werken anders door een hersenbeschadiging, haar lichaam voelt anders, ze moest opnieuw leren spreken en ze heeft zelfs andere voedselallergieën gekregen. Het was toen ook logisch voor haar om met fillers te beginnen, omdat ze niet langer wilde dat haar gezicht er uit zou zien alsof ze in een windtunnel vast was blijven zitten. Al vindt ze dat fillers tegenwoordig voor veel vrouwen net zo normaal zijn als onderdeel van een beauty-routine als het aanbrengen van mascara.

Sharon oogst op social media net zoveel bewondering als kritiek op haar nieuwste naaktfoto's. Bewondering krijgt ze vooral voor het feit, dat ze er op de zwart-foto's meer dan fantastisch uitziet. De kritiek komt juist op het feit dat de foto's flink gefotoshopt zijn. Als Sharon wil laten zien hoe een vrouwenlichaam van 57 eruitziet, dan zou zij juist de werkelijkheid moeten laten zien.

Sharon geeft toe dat de foto's bewerkt zijn. Zelf zegt ze dat haar billen er in werkelijkheid uitzien als een poffertjespan. Daar is op de foto's niets van terug te zien. Dit past ook niet bij haar opmerking in het interview waarin zij zegt: 'Wat is sexy? Dat heeft niet alleen te maken met de hoogte van je borsten. Het is juist je bewust zijn van het heden, plezier te hebben en om genoeg van jezelf te houden zodat je kan houden van de persoon met wie je samen bent. Als ik nu nog geloofde dat het sexy is om net zo te willen zijn als ik toen ik Basic Instinct deed, dan zouden we het allemaal erg zwaar hebben.'

Sharon Stone is een schitterende vrouw die er ook zonder fotoshop (oké, maar met fillers) geweldig uitziet. Jammer dat Harper's Bazaar weer een vrouw van 57 toont, die zodanig bewerkt is dat ze er weer uitziet als een dertiger. 

We weten inmiddels dat veel jonge meiden onzeker worden door allerlei schoonheidsidealen die hen worden opgelegd. Vrouwen die pas bevallen zijn, krijgen tegenwoordig het idee dat zij iets fout doen als zij niet binnen drie weken hun oude figuurtje terughebben. Iedere meer of minder bekend model of actrice lijkt dat namelijk wel schijnbaar moeiteloos voor elkaar te krijgen. Nu onstaat inmiddels ook nog het nieuwe ideaal, gevormd door 50+ celebs die er zonder rimpels, verzakkingen en andere ongemakken er beter uit lijken te zien dan toen zij 30 waren. Wie houden ze voor de gek? 

De foto's van Sharon zijn echt prachtig. Werkelijk heel mooi. Sharon Stone is echt een prachtige vrouw, ook zonder fotoshop. Jammer alleen dat we niet die echte naakte waarheid mochten zien.






Foto's: Haper's Bazaar/Mark Abrahams







Geen opmerkingen:

Een reactie posten