woensdag 16 december 2015

Smoking hot



Vorige week las je hier dat de Pirelli-kalender voor 2016 met invloedrijke (50+) vrouwen is gevuld. Naast positieve geluiden, volgde hierop ook de kritiek dat de kalender daardoor niet sexy genoeg zou zijn en dat hiermee het vooroordeel wordt bevestigd dat succesvolle en oudere vrouwen niet sexy zijn. 

Je begrijpt vast wel dat ik deze mening niet deel. Ik vind de vrouwen op de kalender prachtig. maar ik luister ook
 naar kritiek. Daarom heb ik vandaag iemand uitgekozen die zo 'smoking hot' is, dat ik verwacht dat zij alle kritiek als sneeuw voor de zon laat smelten.

Hier zie je model Mayhem (55), beter bekend als 'The Burning Lotus'. Zij fotografeert zichzelf in alle mogelijke posities. Hierbij kent zij geen schaamte. Haar foto's zijn artistiek, erotisch en soms zelfs pornografisch te noemen. Haar tatoeages, piercings en intieme lichaamsdelen komen hierbij volledig in beeld. Hier zie je enkele van haar zeldzame foto's waarop ze min of meer gekleed is en waarop geen geslachtsdelen zichtbaar zijn. Haar foto's zijn te zien op haar tumblr-pagina. Ik waarschuw je, deze pagina is zeker NSFW.


Als je dacht dat je niet sexy kan zijn na je vijftigste, dan denk ik dat Mayhem je wel van gedachten heeft veranderd. Al denk ik dat er vele manieren zijn om 'sexy' te zijn. 'The Burning Lotus' is sexy en ook de vrouwen op de Pirelli-kalender zijn dat ieder op hun eigen wijze. Op dit blog vind je bovendien regelmatig sexy vrouwen die de vijftig (ruim) zijn gepasseerd. Ik vind ze allemaal even mooi.

En jij?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten